Националният стадион Васил Левски от няколко години не е бил

...
Националният стадион Васил Левски от няколко години не е бил
Коментари Харесай

Графа подготвя мащабен концерт на стадион Васил Левски

Националният стадион " Васил Левски " от няколко години не е бил сцена на музикално събитие, само че не щеш ли той още веднъж ще стане сцена на концерт - и то на български реализатор. Владимир Ампов-Графа разгласи, че ще пее там на 30 септември. Той към този момент е пълнил с аудитория най-голямата зала на закрито - " Арена София " (тогава " Арена Армеец " ) през 2017 година

 Графа приготвя огромен концерт на стадион

Графа разгласи новата си огромна цел, като се появи на дребна сцена пред билборда на централния вход на стадиона и зарадва група почитатели и минувачи. " Мечтите се сбъдват! Очаквам ви на 30 септември на Национален стадион " Васил Левски " – с този къс анонс той показа събитието и в обществените мрежи.

Продажбата на билетите стартира на 22 март в мрежата на Eventim, а най-бързите 3000 почитатели ще могат да купят пропуските си за събитието на промоционални цени. Концертната стратегия ще е наситена с шлагери като Drama Queen, " Невидим ", " Дим да ме няма ", " Да ", " Ако има парадайс " и " Давам всичко за теб " - от разнообразни стадии на продължаващата над три десетилетия музикална кариера на потомствения артист.

" Това е може би най-голямата крачка в моя музикален път и мисля, че я върша в точния миг. Феновете могат да чакат един героичен и величествен концерт, който не са виждали до този миг от мен. Нещо без аналог в българската поп музика. Обещаваме, че няма да ви разочароваме ", сподели Владимир Ампов – Графа пред bTV.

Преди дни артистът показа своя най-нов сингъл " Вековна гора " в съдействие със световноизвестния хор " Мистерията на българските гласове ".

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР