Националният щаб по Закона за защита при бедствия проведе заседание

...
Националният щаб по Закона за защита при бедствия проведе заседание
Коментари Харесай

Заседава Националният щаб за защита при бедствия в МВР

Националният щаб по Закона за отбрана при бедствия организира съвещание в Министерството на вътрешните работи, управлявано от министър Валентин Радев. Това оповестиха от пресцентъра на ведомството.
 
На съвещанието бяха изслушани отчетите на регионалните шефове от Северна България за настоящата конюнктура и подхванатите дейности на тяхна територия. Оценката на Националния щаб е, че все още подхванатите дейности са съответни на обстановката.
 
Каква е ситуацията в страната след интензивните превалявания?

Освен това е изработен обзор на регионалните и общинските проекти за деяние при спешни обстановки, както и на наличната техника, открита е връзка с доброволните формирования за подготвеност за деяние при нужда, се споделя още в прессъобщението на Министерство на вътрешните работи.
 
В съвещанието на Националния щаб участваха вицепремиерът Красимир Каракачанов, министрите на земеделието и храните и на околната среда и водите, представители на други ангажирани институции, шефът на Национален институт по метеорология и хидрология към Българска академия на науките, кметът на София Йорданка Фандъкова, специалисти от Министерство на вътрешните работи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР