Националният селекционер Ясен Петров не бе никак доволен от представянето

...
Националният селекционер Ясен Петров не бе никак доволен от представянето
Коментари Харесай

Ясен Петров след краха срещу Литва: Тръгнали сме да подмладяваме отбора и такива грешки се случват

Националният селекционер Ясен Петров не бе по никакъв начин удовлетворен от представянето на България при загубата с 1:3 от Литва. Той бе безапелационен, че нито изкуствения терен, нито нещо друго могат да служат като опрощение.

" Всичко, което имахме като проект, се провали. Знаехме по какъв начин ще играе Литва. Не бяхме съсредоточени. Нямаме опрощение. Имахме обстановки, не съумяхме да поведем. Успяхме да се върнем в срещата. Оттам - за 2 минути изпуснахме самодейността. Една груба неточност в отбраната обърна хода на събитията. След това домакините вкараха и трети гол ".

" Имаме обстановки, само че не съумяваме да ги осъществяваме. Съжалявам за загубата, само че сме тръгнали да подмладяваме тима и такива неточности се случват. Няма да се отправдаваме с терена. Липсва ни постоянството ".
свързани новини2683преди 48 минути
" Не намерихме верните ходове. Липсваше ни последният пас. Опитахме на полувремето да поправяме каквото можем. В отбрана обаче не се получи. Допуснахме три доста леки гола. За идващия мач ще създадем ротации ", сподели Петров.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР