Националният селекционер Петър Хубчев все още е без оферта за

...
Националният селекционер Петър Хубчев все още е без оферта за
Коментари Харесай

В БФС не предлагат нов договор на Хубчев заради икономии


Националният селекционер Петър Хубчев към момента е без оферта за нов контракт поради екстравагантна концепция на част от управлението на БФС. Лигата на нациите, която заменя другарските мачове, започва чак пред септември следващата година и по тази причина се разисква концепцията народен селекционер да бъде назначен чак през лятото на 2018 година, написа " 24 часа ".

Причините за това са били бюджетни. След следващото некласиране на огромно състезание се ражда концепцията, че може да се спестят съвсем цяла година заплати и да се назначи екип едвам през август.

БФС няма да е пионер у нас в тази област. Федерацията по баскетбол остави за повече от година националите без треньор и мачове, тъй като бяхме отпаднали отвсяъде. До септември следващата година има три дати за контроли, само че от дълго време никой не желае да играе с България поради неувереното ни показване в последно време.

Не е ясно обаче дали към лятото на 2018 година Петър Хубчев и помощниците му Георги Донков, Левон Апкарян и Армен Амбарцумян ще са разполагаем.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР