Националният селекционер на Испания Луис Енрике не остана никак доволен

...
Националният селекционер на Испания Луис Енрике не остана никак доволен
Коментари Харесай

Луис Енрике: Направихме изключително много грешки

Националният селекционер на Испания Луис Енрике не остана по никакъв начин удовлетворен слезд домакинската загуба с 1:2 от Швейцария (1:2). Специалистът остана на мнение, че тимът му е позволил много неточности.

По този метод „ Ла Роха “ се смъкна на второ място в групата си в Лигата на нациите и след няколко дни би трябвало наложително да победи Португалия в Лисабон, с цел да финишира на първата позиция.

„ Винаги е неприятно, когато губиш. Швейцария е доста мощен физически тим. Те ни попречиха да играем нашия футбол. Доста експерти чакаха, че ще победим елементарно, само че видяхте, че не се случи нищо сходно. Играхме по-добре през второто полувреме. Първото беше най-лошото на тима, откогато аз съм отпред. Не помня различен мач с толкоз механически брак. Въпреки загубата, имам вяра в отбора. Днешният резултат няма нищо общо с идното Световно състезание “, съобщи Луис Енрике.

„ През второто полувреме бързо изравнихме, само че и също толкоз бързо ни вкараха втори гол. Футболът не престава да сервира изненади. Беше ни доста мъчно, само че всичко си зависи от нас. Ще работим в същия дух, ще се стараем да се подобряваме във всички аспекти. Харесва ми, че момчетата имат вяра в това, което вършим. Казах им го на почивката. Сега към този момент мислим за гостуването на Португалия, където би трябвало да победим “, показа още наставникът на Испания.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР