Националният съвет по трудови отношения предостави на попечителите на Дартмут

...
Националният съвет по трудови отношения предостави на попечителите на Дартмут
Коментари Харесай

Бордът по труда дава на попечителите на Дартмут повече време за обжалване, докато спортистите се подготвят за синдикален вот

Националният съвет по трудови връзки даде на попечителите на Дартмут в допълнение време в понеделник, с цел да изискат преразглеждане на решението на районен чиновник, че мъжките баскетболисти на учебното заведение са чиновници.

Решението на длъжностното лице предходната седмица разчисти пътя за избори, които биха могли да основат първия синдикат за спортисти на NCAA.

Националната работа на борда по трудови връзки почете настояването на Дартмут за отместване на обжалването краен период от 20 февруари до 5 март, който е същият ден, в който играчите би трябвало да вземат участие в персонални избори в кампуса на учебното заведение в Хановер, Ню Хемпшир.

Всички 15 члена на баскетболния тим на Дартмут подписаха първичната петиция с молба да бъдат представлявани от Международния съюз на чиновниците в областта на услугите, който към този момент съставлява някои служащи от Дартмут. Един от играчите, Ромео Миртил, сподели в събота след загубата на този тим със 77-59 от Харвард, че няма причина да чака н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР