Националният съвет на ПП ще се събере, за да обсъди

...
Националният съвет на ПП ще се събере, за да обсъди
Коментари Харесай

Андрей Гюров разкри дали ще бъде кандидат за премиер на ПП

Националният съвет на Политическа партия ще се събере, с цел да разиска още веднъж дали Кирил Петков да бъде отново претендент за министър председател. В Политическа партия имаме задоволително готови хора, които да заемат разнообразни постове, само че това не е пазар за булки, с цел да се съобразяваме с съдружните сътрудници. Моето име до момента не е било в диалога, имаме разнообразни разновидности, само че на този стадий това следва да се разиска. Аз ще отиде на следващия ден при президента с индивида, който ще бъде министър председател. Връщането на мандата не е обсъждано. Ще използваме седмицата време с цел да получим поддръжката. Не се тормозим от избори. Отиването на избори не е национално виновното решение. Това съобщи Андрей Гюров, ръководител на ПГ на Политическа партия, в ефира на Нова телевизия.

По думите му има съответна информация от ДАНС, в която се споделя, че се работи в опасност за националната сигурност и по тази причина са изгонени съветски дипломати от България.Кирил Петков не е взел еднолично решение, има информация в ДАНС за тези хора, въпросите се изяснени, само че фокусът се измества, безапелационен е той.

Учудвам се, че Бойко Борисов още не се е изказал по въпроса за изгонените съветски дипломати, да не би отново да му е спрял токът. Нека да отговори за какво 12 години не са подхванати никакви ограничения, сподели още Гюров. 

Посланик Митрофанова сподели, че не владее нито дипломатическия език, нито ръководството на дипломатическите връзки сред България и Русия, разяснява той. Очакваме тя да промени метода, по който приказва, или да се откри по-подходящ човек, съобщи ръководителят на ПГ на Политическа партия. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР