Националният съвет на БСП ще проведе заседание във връзка със

...
Националният съвет на БСП ще проведе заседание във връзка със
Коментари Харесай

Националният съвет на БСП решава днес дали ще изключи общинските съветници в столицата

Националният съвет на Българска социалистическа партия ще организира съвещание във връзка със статута на общинските съветници в столицата, съобщи БНР. Ръководството на партията разгласи, че смъква политическо доверие от общинските си съветници в София и ще им бъдат наложени партийни санкции.
 
Дoтук се стигна, откакто работата на Столичния общински съвет беше отблокирана с реализирано необятно единодушие за претендента на ПП-ДБ-СС Цветомир Петров.
 
От " Позитано " 20 оповестиха, че изрично се разграничават от дейностите на общинските си съветници, които поддържаха тази кандидатура. Вчера социалистите от Районната организация на Българска социалистическа партия в " Младост " разпространиха позиция, в която обявиха, че не одобряват свалянето на политическо доверие от общинските съветници от страна на Изпълнителното бюро.
 
Те показват безапелационната си поддръжка за представителите на локална коалиция " Българска социалистическа партия за България " в Столична общината, както и на управлението на Градския съвет на Българска социалистическа партия в София. Подобна позиция оповестиха и младежите от градската организация на социалистите.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР