Националният съвет на БСП се събра, за да утвърди листите,

...
Националният съвет на БСП се събра, за да утвърди листите,
Коментари Харесай

БСП реди листи

Националният съвет на Българска социалистическа партия се събра, с цел да утвърди листите , с които партията ще нападна изборите на 2 април. На градската конференция в София не е имало никакво напрежение , стана ясно от думите на водача на БСП- София Иван Таков. Очакваме да забележим какво ще ни предложи Изпълнителното бюро като водачи в София, сподели той. В 25 МИР, където се чака листата да поведе Корнелия Нинова , второто място да не е на съдружен сътрудник, а за левите. Днес на пленума с изтекло наказване се върна и Калоян Паргов . Това не ми е първият народен съвет, аз не съм и ходил на никое място, аз съм си бил постоянно в Българска социалистическа партия, в случай че някои си мислят, че съм бил на Северния полюс и ме посрещат с добре пристигнал, това си е техен проблем, разяснява социалистът. По думите му върховенството на закона би трябвало да е водещо. Две задания има Българска социалистическа партия - първата е да съхраним партията, тъй като доста се разбутахме , и втората - да вземем максимума , в случай че е останал някакъв най-много от това, което може да вземе Българска социалистическа партия на тези избори, разяснява още Паргов.

Според него пленумът ще поддържа водачите на управлението, само че предизвести, че всички в Националния съвет с гласа си ще носят отговорност за резултатите.

Весела Лечева пък желае да се чуе волята на локалните структури. Очаквам разнообразни водачи, водачи, които да дадат на Българска социалистическа партия да излезе от непрестижното пето място и да се борим за по-висок резултат с разнообразни водачи, настоя спортният министър. Няма по какъв начин с едни и същи хора да постигаш разнообразни цели, добави Лечева.
 Българска социалистическа партия подписа за коалиция с още 5 партии и организации
Българска социалистическа партия подписа за коалиция с още 5 партии и организации

Споразумението е подписано от водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР