Националният съвет на БСП се събра на заседание, за да

...
Националният съвет на БСП се събра на заседание, за да
Коментари Харесай

НА ЖИВО: БСП ще продължи разговорите с ИТН

Националният съвет на Българска социалистическа партия се събра на съвещание, с цел да реши дали ще поддържа проектокабинета на номиминирания за министър-председател от " ИТН " Пламен Николов.

Корнелия Нинова съобщи, че националният съвет е одобрил свършеното дотук. Народно събрание намира, че в политическата декларация регистрира, че не са отразени задоволително от предложенията на Българска социалистическа партия, както има и такива, по които няма единодушие, съобщи Нинова.

Тя разяснява, че диалозите с Има Такъв Народ ще продължат, ще предложат корекции и ще упорстват за писмени гаранции по желаните от тях точки.

Гледайте онлайн тук или на във Facebook:



На влизане в постройката на Българска социалистическа партия членове на Националния съвет на партията разясниха пред публицисти, че чакат да чуят дали ще има документално съглашение и каква е цената на поддръжката.

Вчера откакто „ ИТН “ показа проектокабинета си пред социалистите Корнелия Нинова разяснява, че идната стъпка от договарянията е да се откри някаква форма на политическа поддръжка сред политиките на двете партии. Тя не пожела да разяснява имената на кандидат-министрите и помоли за време да се срещнат по-подробно с тях.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР