Националният съвет на БСП реши да продължим разговорите с ИТН

...
Националният съвет на БСП реши да продължим разговорите с ИТН
Коментари Харесай

БСП няма да каже ``да`` на ИТН до края на седмицата, Нинова предлага служебният кабинет да стане редовен |

Националният съвет на Българска социалистическа партия реши да продължим диалозите с Има Такъв Народ по и тя да бъде основата за един писмен документ, на който ние държим. Това разгласи ръководителят на Столетницата Корнелия Нинова след днешния пленум на партията.

Ако проектокабинетът на Има Такъв Народ бъде импортиран в петък в Президентството, евентуално ще се гласоподава другата седмица. Така че дотогава продължаваме диалозите с Има Такъв Народ за уточняване по политиките, сподели Нинова.

Националният съвет на Българска социалистическа партия е на мнение, че в днешната политическа декларация на Има Такъв Народ не са отразени задоволително нашите оферти. Има най-важните: като преизчисляване на пенсии, помощ на младите фамилии, само че има неща, на които държим и не са отразени, както има такива, по които не сме разговаряли и не сме реализирали единодушие, съобщи ръководителят на Столетницата.

Тя повтори, че Българска социалистическа партия държи да има подписан документ с Има Такъв Народ, в който да бъдат нанесени " резултатите от нашите договаряния ".

Отново ще търсим диалози с Демократична България и " Изправи се. БГ! Ние идваме! ". Ако макар всичките ни старания, не се сформира кабинет с първия мандат, няма да подкрепим втория - този на ГЕРБ. Националният съвет на Българска социалистическа партия реши: в случай че третият мандат пристигна при нас, ще предложим служебният кабинет да бъде утвърден за постоянен в сегашния му състав, заяви още Нинова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР