Националният съвет на БСП решава кой да е водач на

...
Националният съвет на БСП решава кой да е водач на
Коментари Харесай

Ангел Найденов: БСП е изправена пред тежък и съдбоносен избор

Националният съвет на Българска социалистическа партия взема решение какъв да е лидер на евролистата.
Ангел Найденов разяснява пред публицисти, че Българска социалистическа партия е изправена пред тежък и предопределен избор и сигурно ще има доста страсти. "За мен няма подозрение, най-естественият избор на Българска социалистическа партия за лидер на листите е Сергей Станишев, всичко останало е задоволително обидно за нас ", сподели той.

Председателят на БСП-София Калоян Паргов означи, че левицата е направила пробив на парламентарните избори през 2017 година с водачите си от гражданската квота. Понякога един симпатизант и непартиен член е по-голям партиец от партийците, разяснява той. По думите му лидерът би трябвало да е представител на Българска социалистическа партия, само че може да е и представител в Народното събрание.

Георги Гергов чака на пленума да има предложение лидерът на листата да е партиец. Редно е Сергей Станишев да бъде, тъй като другояче даваме неприятен знак, разяснява той. Според Гергов лидер ще е Станишев, колкото и на някой да му се желае да е Йончева.

Георги Божинов разяснява, че тези две имена са се откроили при номинациите за лидер на листата. Предлагам умерено, демократично да създадем своето волеизлияние и който е първи да бъде лидер, вторият да бъде втори в листата, в противоположен случай не може да се преодолее разделянето в партията, уточни той преди пленума.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР