Националният съвет на БСП прие проекта Визия за България след

...
Националният съвет на БСП прие проекта Визия за България след
Коментари Харесай

Пленумът на БСП прие `Визия за България`, в нея има 924 идеи

Националният съвет на Българска социалистическа партия одобри плана " Визия за България " след 3-часово разискване на предложенията. 
 Нинова към Борисов: Кога ще ни подкрепите да замразим заплатите - моята, вашата, на президента...  Паргов: Повече страна – това е главната концепция на „ Визия за България “  Нинова: Сдружението на общинските лечебни заведения ще добавя Визия за България
Те са синтезирани след 571 срещи с браншови и синдикални организации, членове и симпатизанти на Българска социалистическа партия, жители и специалисти, на които са разисквани оферти за развиване на страната по другите секторни политики. Техните общо 924 оферти са включени във визията.

Най-много са предложенията в областта на обществената политика (130), образованието и науката (130), районното развиване (107), земеделието (105) и опазването на здравето (92). Десетки са и предложенията за стопанската система, данъчната политика, националната сигурност и туризма.

Окончателно планът за друга Визия за България ще бъде признат на Конгреса на Българска социалистическа партия, който ще се организира на 26 януари 2019 година в НДК.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР