Националният съвет на БСП да преустанови участието на партията в

...
Националният съвет на БСП да преустанови участието на партията в
Коментари Харесай

БСП Пловдив призова за напускане на управленската коалиция

Националният съвет на Българска социалистическа партия да прекрати присъединяване на партията в управническата четворна коалиция, упорстват от Градския съвет на партията в Пловдив. 

Позицията е призната единомислещо през вчерашния ден, само че през днешния ден е била оповестена на тържествено съвещание във връзка 144 години от Освобождението на България. 

" Нашата позиция показва дълбоката ни паника от протичащото се. Подобна обща позиция показаха всички общински ръководители в област Пловдив. Ние се причисляваме и заявяваме, че Българска социалистическа партия би трябвало да има национално отговорно държание, с цел да подсигурява, че българският народ ще живее в мир “, е декларирала председателката на Градския съвет на Българска социалистическа партия – Пловдив Димитрина Вакрилова пред тържественото заседание, провело се пред паметника на Скобелева майка.

В позицията, изпратена до медиите се показва още, че членовете на Градския съвет на Българска социалистическа партия Пловдив афишират своята поддръжка за и поддържат Националния съвет на Българска социалистическа партия за прекратяване на присъединяване на партията в " тази пагубна за страната управническа коалиция ".

От Българска социалистическа партия - Пловдив, допълват, че са против всички опити на страната ни да бъде забъркана в спора, който ще има непредвидими резултати за националните ползи на България. 

" Крайно време е сходни решения да бъдат подложени на необятно разискване в партията, тъй като едноличното управление на е на път да заличи Българска социалистическа партия от българския политически живот... Последните дейности на парламентарната група за избрания път показват цялостно неуважение към волята на социалистите. БСП няма място в една ползваща се с поддръжката на ГЕРБ коалиция на апологети на войната ", допълват в позицията си пловдивските социалисти.

" Ако управлението на партията не желае да се покрие с оглед от извличането на България във боен спор, това би трябвало да бъде скоро да стартира напускането на тази позорна коалиция ", приключват в писмото си от Българска социалистическа партия - Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР