Националният протест на превозвачите се отлага заради среща с премиера

...
Националният протест на превозвачите се отлага заради среща с премиера
Коментари Харесай

Превозвачите провеждат спешна среща с Борисов преди националния им протест


Националният митинг на превозвачите се отсрочва поради среща с премиера Бойко Борисов. Автобусите остават в подготвеност.

В днешния митинг автобусните превозвачи няма да преустановяват транспорта на пасажери, както направиха преди към десетина дни. Автобусите, които вземат участие в митинга, имат две местоположения: пред храм " Свети Александър Невски " и на бул. " Цариградско шосе ". Зад рейсовете по булеварда ще се подредят и към 50-тина ТИР-а, защото и от Камарата на автомобилните превозвачи в България също са срещу основаването на тази конструкция, която ще изземе част от функционалностите на автомобилната администрация.

Автобусните превозвачи, с транспортните си средства, в спокойно шествие ще преминат по булевардите " Цар Освободител ", " Мария Луиза " до Централната автогара в София и ще показват несъгласието си с готвения закон за основаването на Автомобилната камара. Според сектора тази конструкция ще бъде неефективна, ще управлява сама себе си и ще изземе функционалностите на Изпълнителната организация " Автомобилна администрация ".

Протестно шествие се приготвя и по централните булеварди на Пловдив. Шествието стартира в 11 часа от Кукленско шосе по маршрут бул. " Цар Борис III Обединител ", бул. " България " до автогара " Север ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР