Националният превозвач България Еър продължава да възстановява полетното си разписание,

...
Националният превозвач България Еър продължава да възстановява полетното си разписание,
Коментари Харесай

България Еър увеличава полетите до Амстердам, Атина, Цюрих, Берлин и Франкфурт

Националният транспортьор " България Еър " продължава да възвръща полетното си разписание, като през юли и август даже прибавя нови спомагателни честоти на полетите си до едни от най-предпочитаните трансферни пунктове в Европа. През идващите седмици " България Еър " ще усили полетите си до Амстердам, Цюрих, Берлин, Франкфурт и Атина.

Националният транспортьор стартира да извършва втори утринен полет по линията до Амстердам. Полетите ще се извършват до края на август, а дните на опериране се възнамеряват съгласно търсенето на пасажерите. Първият от тях ще бъде на 17 юли.

От 18 юли до края на август, всяка събота, " България Еър " ще извършва спомагателни полети и до Цюрих, а от 23 юли до 6 август всеки четвъртък ще има нова периодичност и по маршрута сред София и Берлин. Допълнителните полети до Франкфурт ще се извършват в интервала от 25 юли до 29 август, всяка събота заран.

През август " България Еър " пуска нова периодичност и до красивата гръцка столица Атина. Допълнителните полети ще се извършват всеки понеделник от 3-ти до 24-ти август в това число. Паралелно с това, авиокомпанята продължава да оперира по линията с постоянните си честоти всеки понеделник, сряда и петък, като пасажерите могат да се възползват и от ежедневни полети до Атина и с помощта на codeshare съглашението на " България Еър " с Егейските авиолинии.

Междувременно националният транспортьор е възстановил 65% от честотите на полетите си и оперира постоянно до всички вътрешни и интернационалните линии в Европа. Единствените дестинации, до които самолетната компания е прекратила краткотрайно полетите си, поради наложени рестрикции от локалните управляващи, са Русия, Португалия, Израел и Ливан.

За да отговори на потребностите на пасажерите си, " България Еър " вкара специфични хигиенични и организационни ограничения и направи носенето на защитни маски на борда и спазването на дистанцията от 1.5-2 метра наложително. В допълнение, преди и всеки полет се прави цялостна стерилизация на всички повърхности и седалки в пасажерския салон и кабината с препарати, които са ефикасни 24 часа. Всички самолети на националния транспортьор са оборудвани със специфични въздушни HEPA филтри, а в санитраните пространства на борда са подсигурени топла вода, сапуни и дезинфектанти.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР