Националният празник на Съединените щати - 4 юли, може да

...
Националният празник на Съединените щати - 4 юли, може да
Коментари Харесай

Байдън: Ще надминем целта за 100 млн. ваксинирани за 100 дни


Националният празник на Съединените щати - 4 юли , може да се трансформира в ден на самостоятелност та от COVID-19. Тази вяра изрази американският президент Джо Байдън в първото си телевизионно послание, излъчено в праймтайма, съобщи Нова ТВ.

Държавният глава се обърна към сънародниците си в деня на първата годишнина от началото на ограничаващите ограничения. Джо Байдън прикани амерканците да останат бдителни към болестта и сподели, че ще разпореди на обособените щати до 1-ви май да са почнали да имунизират против ковид всички пълнолетни жители. В момента имунизациите се ползват предпочитано на по-уязвимите хора.

„ Казах, че имам намерение да имаме 100 милиона имунизирани през първите си 100 дни след встъпването ми в служба. Тази вечер мога да кажа, че освен ще реализираме тази цел, само че и ще я надминем. Никоя друга страна в света не го е правила. След тази дълга, тежка година ще направи 4 юли нещо в действителност особено и ще отбележим освен самостоятелност та ни като нация, ще стартираме да означаваме самостоятелност та ни и от този вирус ”, сподели Байдън.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР