Националният отбор за девойки до 18-годишна възраст записа второ поражение

...
Националният отбор за девойки до 18-годишна възраст записа второ поражение
Коментари Харесай

Националките загубиха и от Швейцария

Националният тим за девойки до 18-годишна възраст записа второ проваляне в групите на Европейското състезание в Скопие, Северна Македония. След едва първо полувреме девойките ни паднаха с 58:75 от Швейцария. Швейцарките бяха под пара преди почивката, като вкараха надлежно 30 и 24 точки в първите две елементи и си осигуриха 24 точки задатък преди второто полувреме.

След почивката опитите на българките да наваксат и отбраната в предно поле не се оказа доста ефикасна, само че им оказа помощ да завоюват и двете елементи. Това се оказа незадоволително за поврат, само че докара до понижаване на разликата. Нашите още веднъж демонстрираха неустановеност в стрелбата, въпреки че вкараха 6 тройки против 2 за противника, само че осъществиха по-малко от 30% от стрелбите си.

Съперникът още веднъж превъзхождаше в битката под кошовете - 58-38, а във връзка с грешките обстановката на терена бе съвсем равностойна - 25 за швейцарките против 23 за националките ни.

Ивана Николова приключи с 18 точки, 7 битки и 6 асистенции, а също и 5 отнети топки за малко повече от 38 минути на терена. 10 точки добави Константина Какогиани.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР