Националният отбор по футбол започва от Дъблин опита да намери

...
Националният отбор по футбол започва от Дъблин опита да намери
Коментари Харесай

Футболните национали започват мисия "обиграване" от Дъблин

Националният тим по футбол стартира от Дъблин опита да откри подобаващия състав и темп с вярата да получи опция за класиране за Евро 2020. Три дни след загубата с 0:4 от Англия воденият от Красимир Балъков състав гостува на Ирландия в другарска среща.

Двубоят е довечера от 21.45 ч.

Селекционерът разгласи, че ще направи промени по отношение на " Уембли ". Целта му е да види допустимо най-вече играчи, с цел да може след това да реши кои биха били най-подходящи за възможния опит за офанзива на европейското през Лигата на нациите.

" Ще имаме много смени и много играчи, които не играха против Англия, ще стартират. Искаме да забележим всички, които сме извикали, с цел да знаем с какво разполагаме за бъдеще ", сподели Балъков.

" Квалификациите до края на годината желаеме да използваме по най-хубавия метод, с цел да сглобим допустимо най-хубав кадър, в случай че ни се отвори опция през Лигата на нациите ", уточни той и добави, че гледа " съществено " на контролите.

Успоредно с това ще се изиграят два мача от групата в квалификациите. Водачът Англия приема музи тим на Косово, а Чехия гостува на Черна гора.

България е в дъното с две точки от пет срещи.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР