Националният отбор по футбол записа огромна срамна страница в историята

...
Националният отбор по футбол записа огромна срамна страница в историята
Коментари Харесай

Националите по футбол станаха за смях срещу Грузия, Ясен Петров хвърли оставка -

Националният тим по футбол записа голяма срамна страница в историята си, откакто позволи загуба с 2:5 от Грузия в шампионата Лига на нациите, който се изигра в Разград. Селекционерът Ясен Петров разгласи след мача отдръпването си от поста.

В първата си среща от шампионата националите приключиха 1:1 с Република Северна Македония и в дните преди мача с Грузия афишираха упоритости да подобрят представянето си. Нищо от това обаче не се случи.

Още 4-ата минута Зурико Давиташвили откри резултата в интерес на гостите, а в 32-ата минута Андреа Христов си вкара автогол. В 50-ата минута Атанас Илиев върна един гол. Две минути по-късно Буду Зивзивадзе вкара трето попадение за гостите. В 58-ата минута Хвича Кварацхелия се разписа от дузпа за 1:4. В 69-ата минута Валери Казаишвили се разписа за пети път в нашата врата. В 82-ата минута прецизен беше Илиян Стефанов.

В добавеното време на дуела рефепът Фабио Мареска отиде да прегледа с ВАР дали има дузпа за Грузия, след което я свири. Тя бе за игра с ръка на Виктор Попов. Зад топката застана Ника Квеквешкири, който прати топката в страничния дирек, което направи резила за националите с една концепция по-малък. От трибуните последваха крясъци „ Оставка “ и в последна сметка почитателите я получиха от Ясен Петров.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР