Националният отбор по футбол трябва да подходи сериозно и да

...
Националният отбор по футбол трябва да подходи сериозно и да
Коментари Харесай

Ясен Петров: Няма да подходим високомерно към Литва

Националният тим по футбол би трябвало да подходи съществено и да не подценява Литва в идната международна подготовка сред двата отбора, разгласи селекционерът. България гостува във Вилнюс в събота от 16 часа в доста значим дуел.

Преди месец българският отбор.

Според Петров това не значи, че българите ги чака елементарен мач.

" Самочувствието идва с положителни резултати и това е нашето предпочитание - да вземем положителен резултат. Литовците ще излязат със страхотна мотивация. Не подхождаме високомерно, не ни чака лек мач. Трябва да сме крепко стъпили на земята. Трябва да играем за победа, без значение против кого ", сподели Петров на конференция.

Треньорът разгласи, че терзанията му са свързани с изкуствения терен. За да може играчите да привикнат към него България отпътува за Литва с ден по-рано.

" Това ме тормози. Вече тренирахме на изкуствения терен, не е съвършен, само че ще се постараем да се пригодим по най-хубавия метод към него и да покажем това, което можем. Повечето от нашите играчи са израснали по такива терени и се надявам да си напомнят по какъв начин са били изграждани на такива терени и да се приспособят бързо ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР