Националният отбор по футбол на България се изправя срещу Унгария

...
Националният отбор по футбол на България се изправя срещу Унгария
Коментари Харесай

България ще търси изненадата срещу фаворита Унгария

Националният тим по футбол на България се изправя против Унгария в дуел от евроквалификациите за Евро 2024. Срещата е с начален час 19:00 и може да я наблюдавате НА ЖИВО на Gong.bg, където ще ви създадем съпричастни към всичко най-интересно към дуела.

България е в слаба форма, като няма победа към този момент тъкмо една година - от успеха над Кипър с 2:0 в другарска среща. Тимът няма шансове да се класира в идната фаза и ще се надява на положително показване. Новият треньор Илиан Илиев ще дебютира като треньор на България и ще опита за късото време, в което е на този пост, да направи промени, с които да донесе нужния резултат и хубава игра.

Тимът на Унгария е първи в групата, като при победа ще подсигурява присъединяване си на Евро 2024, както и първото място в група G. " Маджарите " са в изключителна форма и са позволили едвам 4 гола в шесте си мача дотук, което ги прави с най-хубавата отбрана в групата. Голямата звезда на отбора Доминик Собослай ще е под светлините на прожекторите, като точно той означи страховит гол против България в Будапеща.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР