Националният отбор на Северна Македония постигна очаквана победа с 2:1

...
Националният отбор на Северна Македония постигна очаквана победа с 2:1
Коментари Харесай

Северна Македония не допусна изненада срещу Малта

Националният тим на Северна Македония реализира предстояща победа с 2:1 при семейството си на новобранеца Малта в първия им дуел от група С на евроквалификациите.

Югозападните ни съседи имаха предимство през целия дуел, само че трябваше да чакат доникъде на втората част, с цел да поведат в резултата. Това стана в 66-ата минута, когато Елиф Елмас се разписа след асистенция на Боян Миовски. Само шест минути по-късно резервата Дарко Чурлинов удвои задатъка, възползвайки се от подаване на Енис Барди. Гостите въпреки всичко стигнаха до почетно попадение в 85-ата минута, когато Яник Янкам беше прецизен. В края на постоянното време Барди можеше да направи триумфа на домакините по-убедителен, само че напречната греда спря неговия директен свободен удар.

Така Северна Македония стигна до трите точки още в първия си мач от евроквалификациите, като ще почива във втория кръг и вместо това ще изиграе контрола с Фарьорските острови в понеделник. Малта пък остана без актив, като ще търси първи точки при семейството си на Италия в неделя.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР