Националният отбор на Северна Ирландия отстъпи с минималното 0:1 в

...
Националният отбор на Северна Ирландия отстъпи с минималното 0:1 в
Коментари Харесай

Финландия с първи успех в квалификациите, излъга Северна Ирландия като гост

Националният тим на Северна Ирландия отстъпи с минималното 0:1 в семейството си на Финландия във втори дуел за двата отбора от група „ H “ в квалификациите за Евро 2024. Единственото попадение осъществя Бенджамин Калман в 28-ата минута.

Мачът няма да се запомни с доста забавни обстановки, като единственият и надвит гол доойпопадение пристигна в 28-ата минута, когато Теему Пуки отклони топката в наказателното поле, а Бенджамин Калман нанесе удара, с който я прати в противниковата мрежа.

В 62-ата минута Дион Чарлс се разписа за домакините при корнер, само че голът не беше зачетен заради негов фал в офанзива против вратаря Лукас Храдецки.

По този метод „ Суоми “ освен, че надделяха този противник за първи път през сегашния век, само че и прекъснаха серията си от пет мача без победа. Финландия записа първи триумф в пресявките за Евроо 2024 и събра три точки, като по този метод се изравни с Дания, Казахстан и Северна Ирландия, които имат същия актив. Само водачът в групата – Словения, има цялостен актив от шест пункта, а последният Сан Марино остана без извоювана точка.

KYLLÄ! VOITTAA!!!!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР