Националният отбор на Русия не успя да спечели и последната

...
Националният отбор на Русия не успя да спечели и последната
Коментари Харесай

Русия прекъсна серия от три поредни загуби в последната си контрола преди световното

Националният тим на Русия не съумя да завоюва и последната си контрола преди международното състезание. Тимът приключи 1:1 с Турция на " Арена ЦСКА " в Москва.

Александър Самедов изведе Сборная напред в 35-ата минута, а Юнус Мали изравни в 59-ата минута.

Двубоят постави завършек на отрицателна серия от три следващи провали за Русия от началото на годината. Домакинът на международното състезание загуби поредно от Бразилия (0:3), Франция (1:3) и Австрия (0:1). За последните 12 месеца руснаците имат единствено три победи – против Унгария, Нова Зеландия и Южна Корея в 13 мача.

Самедов изведе Русия напред в 35-ата минута, след прекрасен удар от дребен ъгъл. Халфът на " Спартак " (Москва) получи пас от Алан Дзагоев, който пък се възползва от неточност при изнасянето на топката от турската отбрана.

Попадението на Самедов обаче се оказа и единственият прецизен удар за Русия в мача. Тимът на Станислав Черчесов по този начин и не съумя да откри надзор над мача, което се оказа решаващо. След почивката и двата отбора бяха внимателни, само че въпреки всичко турците стигнаха до гол.

Футболистът на " Волфсбург " Мали получи дълга топка от вратаря си, която трансферира отбраната на Русия, напредна и с изстрел от към 22 метра не остави шансове на Игор Акинфеев.

Контролата беше последня за Русия преди началото на международното състезание. Домакините откриват Мондиала с мач против Саудитска Арабия на 14 юни.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (108)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР