Националният отбор на не успя да победи като гост в

...
Националният отбор на не успя да победи като гост в
Коментари Харесай

Пулишич: Искаше ми се да спечелим срещу Мексико, но да не бъдем алчни

Националният тим на не съумя да победи като посетител в среща от международните квалификации, а футболистът на Челси Кристиан Пулишич изрази разочарованието си от равенството 0:0. Тимът на Съединени американски щати е втори във краткотрайното класиране в зона КОНКАКАФ с 12 точки, колкото има и третият Мексико, и на три зад водача Канада. Четвъртият е с 19 точки. В идващия си дуел американците ще играят против. Първите три тима се класират непосредствено за Мондиала в в края на годината, а четвъртият играе бараж.

„ В обстановка сме да гоним успеха в неделя и да се класираме за Световното състезание в Катар, само че съм отчаян, че пропуснах огромен късмет, защото ми се искаше да спечелим против Мексико “, съобщи Кристиан Пулишич. „ Мисля, че всички са удовлетворени от представянето, а трите точки щяха да са нещо извънредно, само че въпреки всичко дано не сме алчни “, добави футболистът.

„ Доближаваме се до задачата. Бих споделил, че изпитваме положително отчаяние “, сподели селекционерът на Съединени американски щати Грег Берхалтър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР