Националният отбор на Италия за юноши под 18 години, който

...
Националният отбор на Италия за юноши под 18 години, който
Коментари Харесай

Селекционерът на Италия: Предстои тежък мач срещу България

Националният тим на Италия за юноши под 18 години, който е хазаин на Евроволей 2020 за тази възраст, се класира за полуфиналите на шампионата след победа над Белгия с 3:0 гейма. Така " скуадра адзура " продължава напред измежду най-хубавите четири, дружно с волейболистите на България, които означиха два безапелационни триумфа и се класираха в разногласието за медалите.

Предстои финален мач сред двата отбора в група 1 в Масиковетере, който е на 9 септември от 21:00 часа българско време. Двубоят ще дефинира кой ще завоюва потока и кой ще приключи на второ място, от което зависи разпределението на полуфиналите. Селекционерът на Италия Виченцо Фаниза изрази насладата си от наличието във финалната четворка, само че в същото време съобщи, че следва доста тежа борба против България.

" В сряда ще се надигнем против България, като следва доста тежък мач. Смятам, че българите са един от главните любимци за продобиване на купата на това европейско състезание. Ще би трябвало да играем без боязън и да дадем всичко от себе си, с цел да покажем най-хубавата си игра. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР