Националният отбор на Испания записа победа в последната си контрола

...
Националният отбор на Испания записа победа в последната си контрола
Коментари Харесай

Младежите на Испания сгазиха Литва без батковците

Националният тим на Испания записа победа в последната си контрола преди Европейското състезание. Ла Фурия победи Литва с безапелационното 4:0. Интересното е, че Ла Фурия бе представлявана в дуела от младежкия си народен тим, защото капитанът на мъжкия отбор Серхио Бускетс даде позитивна проба за ковид преди дни. Това наложи слагането под карантина на всички, с които е имал контакт.

В следствие бяха направени проби на целия тим и треньорския екип, като всички проби се оказаха негативни. Въпреки това испанците взеха решение да не рискуват и пуснаха младежкия си отбор до 21 години в последната си контрола.

Талантите на Ла Фурия не изневериха и победиха противника си с безапелационното 4:0. Испания поведе още в 3-ата минута с гол на Уго Гиамон. В средата на първата част Брахим Диас повиши на 2:0. В 30-ата минута испанците можеха да създадат преднината си още по-убедителна, само че Абел Руис изпусна дузпа.

След почивката Испания означи още две попадения. Първо, в 54-ата минута Миранда се разписа, а по-късно прецизен бе и Пуадо четвърт част преди последния съдийски сигнал.

Испания започва присъединяване си на UEFA EURO 2020 състезание на 14 юни с мач против Швеция. Останалите два отбора в групата са Словакия и Полша.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР