Националният отбор на Испания вкарва голове повече и от Барселона,

...
Националният отбор на Испания вкарва голове повече и от Барселона,
Коментари Харесай

Луис Енрике: Не виждам проблем с головете, вкарваме повече и от Барса

Националният тим на Испания вкарва голове повече и от Барселона, уточни селекционерът Луис Енрике, откакто бе подложен на критика за способността на международните първенци от 2010-а година да бележат в противниковата врата. Испанците надделяха Норвегия с 2:1 с гол от дузпа на Серхио Рамос, а преди този момент Алваро Мората и Марко Асенсио пропуснаха чисти положения против скандинавците.

" Дебатът с неналичието на голове доближи и до мен, само че ние сме вкарали 19 в първите ми седем мача. Това са по 2.7 приблизително на мач, а Барса имат 2.6 и водят по голове в Испания. Така че не мисля, че се оправяме зле за тим, който очевидно има проблем с головете ", сподели Енрике.

Селекционерът също по този начин поздрави своите футболисти за играта, макар сложната победа.

" Преди няколко дни играхме даже по-добре от мача с Хърватия, който спечелихме с 6:0. Имаше положителни моменти и малко неточности. Пресирахме високо и спечелихме всички втори топки”, добави той.

" Оценявам представянето ни на 9 от 10. Единствената причина да не е 10 се крие в това, че пропуснахме да вкараме повече”, приключи селекционерът на Ла Роха.
По-късно през днешния ден Испания гостува на Малта.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР