Националният отбор на Иран идва с първия си състав в

...
Националният отбор на Иран идва с първия си състав в
Коментари Харесай

Националният отбор на Иран идва с първия си състав за Дан Колов - Никола Петров в Русе

Националният тим на Иран идва с първия си състав в свободния жанр за шампионата " Дан Колов - Никола Петров " в Русе (28 февруари - 3 март).

Делегацията на Китай обаче е една от най-многобройните - 45 състезатели. За конкуренцията идват повече от 300 чужденци от над 20 страни, измежду тях Япония, Република Корея, Полша, Аржентина, Тунис, Индонезия. Крайният период за поръчки е 14 февруари, като има запитвания още от Русия, Съединени американски щати, Турция, Индия.

Днес кметът на града Пламен Стоилов и работна група по подготовката на шампионата инспектираха зала " Арена Монбат ", която ще бъде сцена на срещите. За форума са резервирани и всички хотели в крайдунавския град. А родната федерация получава цялостно подпомагане от локалната администрация за образуване на шампионата на най-високо равнище. За последно Русе бе хазаин на огромно съревнование по битка през 2016 година - европейското за младежи до 23 година
 Мими Христова изведе индийския си отбор до край
Мими Христова изведе индийския си отбор до край

Христова бе оповестена и за най-хубава състезателка

Както тогава, по този начин и в този момент, множеството посетители ще притигат на летището в Букурещ и ще бъдат извозвани с рейсове и коли до Русе.

Интересът е предизвикан и от обстоятелството, че шампионатът в свободната битка при мъжете и дамите ще бъде рейтингов. Първият подобен за сезона бе " Иван Яригин " в Красноярск (Русия), който приключи предходната седмица, и на който двукратната европейска шампионка Биляна Дудова завоюва бронз в категория до 57 кг. За конкуренцията се чака да дойде и Русия с първия си състав, отпред със звездата си Абдулрашид Садулаев. За Руския танк това ще бъде само съревнование преди Евро 2019 през април в Букурещ или европейските игри в Минск през юни.

Преди надпреварата доста от тимовете ще дойдат и на лагер у нас. Първи идват корейците и японците - на 25 февруари. Лагерът за свободния жанр, мъже ще бъде в Самоков, за класиците - в Тетевен, а за дамите - в Благоевград.
 Лидер не ставаш. Лидер се раждаш.
Лидер не ставаш. Лидер се раждаш.

Силата на персоналния пример
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР