Националният отбор на Германия се класира за 1/8-финалите на UEFA

...
Националният отбор на Германия се класира за 1/8-финалите на UEFA
Коментари Харесай

В Германия съсипаха Йоаким Льов

Националният тим на Германия се класира за 1/8-финалите на UEFA EURO 2020, само че все пак селекционерът Йоаким Льов бе унищожен от унищожителни рецензии в локалните медии след равенството 2:2 против Унгария в Мюнхен.

„ По този метод няма да стигнем надалеч “, обобщава немският уебсайт „ Sportbuzzer “, а вестникът с огромен тираж „ BIld “ също не пожали Бундестима с думите:

Kommentar von zum zähen Achtelfinal-Einzug der -Auswahl: So geht der Weg nicht weit

➡️
— Der SPORTBUZZER (@Sportbuzzer)
„ Минахме напред, само че никой не знае за какво! “

Водещият редактор от „ Kicker “ Карлхайнц Вилд разказа представянето като „ диво, комплицирано и разтърсено “.

В материала се загатва още, че решенията на треньора Льов са озадачаващи, заради което тимът му е замязял на строителна площадка.

„ Националният селекционер изглеждаше уплашен. Голът на Горецка го избави от срамното отпадане. Защитата продължава да прави ужасни неточности, даже вратарят Нойер към този момент няма нормалния суверенитет. Някои от колегиге му се двоумят прекалено много в представянето. Дали Серж Гнабри заслужава място си? Или пък Гюндоган? Къде изчезна оня страховит Госенс от дуела с Португалия? И каква работа имаше Рюдигер, който постоянно е свободен, само че стоеше единствено към централната линия. Много въпроси, които изискват бързи отговори “, проучва още журналистът от „ Kicker “.

Германският уебсайт „ Sport 1 “ написа, че пред отбраната липсва началник, който да вкара ред, а Кимих, за разлика от Байерн, тук е подложен на позиция, на която има надалеч по-малко въздействие.

Pressestimmen zu -: DFB-Team "fast schon klinisch tot. "
— SPORT1 (@SPORT1)
Представянето на Лерой Сане бе разказано като призрачно, а сериозно се изрече и някогашният национал Михаел Балак, който дефинира системата на игра като персонално проваляне за Льов.

На осминафиналите противникът е Англия на „ Уембли “, а макар отрезвяващото едва показване против Унгария германците се надъхват с причини, че възможностите са 50 на 50 - най-много, тъй като британската селекция също не наподобява задоволително постоянна.


Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР