Националният отбор на България за мъже до 17 години (състезатели,

...
Националният отбор на България за мъже до 17 години (състезатели,
Коментари Харесай

Националите U17 с две контроли срещу Франция

Националният тим на България за мъже до 17 години (състезатели, родени след 1 януари 2007 година) ще изиграе две другарски срещи с Франция в София.

Двубоите са на 29 декември от 16:30 часа и на 30 декември от 18:00 часа. И двете контроли са в столичната зала „ Левски София “, като са отворени за аудитория. Мачовете ще бъдат предавани онлайн и могат да се следят директно в в YouTube канала на Българската федерация по волейбол волейбол: 

Проверките с Франция са част от подготовката на младите ни национали за идната в София евроквалификация. Воденият от Андреа Буратини отбор е хазаин на шампионат от първи кръг на европейските пресявки, а конкуренцията е от 18 до 22 януари в столичната зала „ Левски София “.

„ Лъвчетата “ ще се изправят против Турция, Сърбия, Румъния, Гърция, Англия и Финландия. (Резултатите от мачовете с последните две страни не се зачитат за крайното класирането на тимовете от балканския регион). Само първенецът взима директна квота за Европейското състезание през 2023 година в Черна гора. Останалите балкански страни играят на спомагателни квалификации. Според показаните резултати в срещите с балканските тимове, един всред Англия или Финландия също добива право за присъединяване във втори кръг.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР