Националният отбор на България ще се изправи срещу Люксембург в

...
Националният отбор на България ще се изправи срещу Люксембург в
Коментари Харесай

България ще търси четвърта поредна победа под ръководството на Кръстаич

Националният тим на България ще се изправи против Люксембург в контролна среща в неделя, 20-ти ноември, от 16:00 часа българско време. Националите ни водени от Младен Кръстаич ще излязат на " Стад дьо Люксембург " с упоритост да реализират четвърта поредна победа под управлението на новия си селекционер.

Младен Кръстаич даде конференция на “Стад де Люксембург ” в Люксембург, където на следващия ден “лъвовете ” ще изиграят последния си мач за 2022 година. Специалистът разяснява травмата на Иван Йорданов във вчерашния мач на Лудогорец за Купата на България с Розова котловина.

" Това са значими мачове за нас, с тях придобиваме самонадеяност, организираме се като тим. Доволен съм показаното против Кипър, би трябвало да продължим по същия метод, би трябвало да даден най-хубавото от себе си, макар насъбраната отмалялост. Не диря оправдания с умората, ще вложим оптималната сила. Играем против добър тим, на отличен терен, ще дадем всичко от себе си в утрешния мач. Винаги разузнаваме противника, тактиката се прави съгласно противника ", съобщи Кръстаич.

Той разяснява случая с Иван Йорданов, който беше освободен от лагера.

" Ще приказваме за този случай след лагера. Съюзът също би трябвало да вземе отношение. Самият аз съм бил футболист, без значение от мача, здравето е на първото място. Очакваме самите клубове да са правилни със съюза, не можем един без различен. Най-важен е българският футбол - на клубно и на национално равнище ", сподели Младен Кръстаич.

В сряда България записа триумф с 2:0 при гостуването си на Кипър в друга инспекция, като головете означиха играчите на Лудогорец Кирил Десподов и Спас Делев. Преди това националите победиха Гибралтар с 5:1 в дуел от Лигата на нациите при дебюта на Кръстаич, а няколко дни по-късно записаха бойка победа над Северна Македония с 1:0 в Скопие.

България и Люксембург са изиграли 14 мача между тях до този миг, като " лъвовете " преобладават изрично с 13 триумфа и едно тъждество. Равенството пристигна в последния конфликт сред двата отбора, който се игра в Люксембург през октомври 2017-та година в квалификациите за Мондиал 2018.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР