Националният отбор на България по волейбол за девойки до 17

...
Националният отбор на България по волейбол за девойки до 17
Коментари Харесай

България в група с Русия, Беларус, Сърбия, Словения и Унгария на Евроволей 2018

Националният тим на България по волейбол за девойки до 17 години ще играе с Русия, Беларус, Сърбия, Словения и Унгария в груповата фаза на домашното европейско състезание. В другия поток днешният чоп във " Витоша Парк Хотел " изпрати настоящия притежател на трофея Италия в компанията на Турция, Румъния, Украйна, Германия и Холандия.

" От името на управлението на Българска федерация по волейбол бих желал да благодаря на Европейската конфедерация, в лицето на господин Александър Боричич, които за втора поредна година ни гласоподаваха доверие България да бъде хазаин на този влиятелен конгрес. За нас е чест и в това време отговорност, в годината на международното състезание, да организираме това значимо за развиването на детско-юношеския волейбол събитие. В същото време показвам благодарности на страната и на министъра на младежта и спорта господин Красен Кралев за поддръжката, с помощта на която страната ни получи право да провежда редица сполучливи интернационалните събития ", съобщи изпълнителният шеф на БФВолейбол Станислав Николов.

Евроволей 2018 ще се организира от 13-и до 21-и април в София. Залите, които ще одобряват срещите от шампионата са " Христо Ботев " и дребната зала на " Арена Армеец ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР