Националният отбор на България по ръгби постигна трета поредна победа

...
Националният отбор на България по ръгби постигна трета поредна победа
Коментари Харесай

Страхотно - пред 5 хиляди България срази Словения на ръгби

Националният тим на България по ръгби реализира трета поредна победа в групата си, като се наложи над отбора на Словения с 39:19. Преди това българският отбор победи поредно Малта и Израел.

Отборът е на второ място в Европейската конференция - Юг с 13 точки, като изостава единствено от водача Израел, който има шест точки бонус, само че завърши с мачовете си.

Тимът на френския селекционер Ромен Балмис стартира мощно мача и поведе със 7:0 след есе на Людовик Трайков и спомагателни точки на капитана Петър Николов. 

Българският тим означи есе и в 23-ата минута, само че хърватският арбитър не го зачете, тъй като видя пас напред, който е неразрешен в спорта. Веднага по-късно Анатоли Анянву, който играе за лондонския Ричмънд, направи второ есе за домакините. Малко преди края на първото полувреме Ивайло Иванов направи трето есе и България повече с 22:7. 

През втората част любимецът на публиката Ивайло Иванов направи още две есета, като реализира хеттрик по този метод, а Анатоли Анянву също осъществя още едно есе за крайното 39:19.

България направи общо шест есета в мача, като заслужи и
бонус.

" Днес направихме доста неточности и имахме шанс. След две седмици в Кипър ще е напълно друг мач, като би трябвало да поправяме грешките си ", разяснява Балмис след мача.

Последният мач на България в групата е посещение против Кипър след две седмици.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР