Националният отбор на България по футбол Socca 6 (5 плюс

...
Националният отбор на България по футбол Socca 6 (5 плюс
Коментари Харесай

България победи домакина Унгария на старта на световното по футбол Socca 6

Националният тим на България по футбол Socca 6 (5 плюс 1) започва с победа присъединяване си на международното състезание в унгарската столица Будапеща. Възпитаниците на Цветан Трайков завоюваха с 3:1 против тима на домакините от Унгария, който се считаше за любимец в група.

След нулево първо полувреме " маджарите " съумяха да поведат в резултата с гол от дузпа в 28-ата минута. Малко по-късно националите изравниха с прецизен удар на Цветелин Анжелов. Три минути преди края на дуела Анжелов подаде на Димитър Видев, който прати топката в мрежата, правейки цялостен поврат за България. Оттук до края унгарците пуснаха шести полеви състезател на мястото на вратаря. Българите обаче се отбраняваха сполучливо и цели три пъти стигнаха до опция да отбележат на празна врата с удар от своята половина. Точно при третия опит Станислав Василев прати за трети път топката в противниковата мрежа за 3:1, а незабавно по-късно реферът свири завършек на мача.

Днес българите почиват, защото трябваше да играят с Кот Д`Ивоар, само че африканците не стигнаха до присъединяване заради административни аргументи. На 14 септември България излиза против Египет в 19.00 часа, а в четвъртък е последният им мач в групата против Сърбия от 15.00 часа.

На Мондиала групите са общо осем с по пет тима, а напред не престават първите два отбора от всеки поток.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LindedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР