Националният отбор на България отстъпва с 0:2 победи срещу Казахстан

...
Националният отбор на България отстъпва с 0:2 победи срещу Казахстан
Коментари Харесай

`Бублик победи Янаки Милев, губим с 0:2 от Казахстан

Националният тим на България отстъпва с 0:2 победи против Казахстан в дуела сред двата отбора от Световна група I на шампионата за Купа „ Дейвис “, международно отборно състезание по тенис за мъже.

Във втория сингъл Янаки Милев загуби от номер 29 в международната класация Александър Бублик с 4:6, 1:6 за 68 минути.

Българинът, който прави дебют в конкуренцията, игра равностойно в първата част. Бублик стигна до пробив в десетия гейм и поведе в резултата.

Във втория сет казахстанецът доминираше взе подаването на Милев два пъти и след 6:1 затвори мча.

В първия сингъл от мача първата ракета на страната Димитър Кузманов претърпя проваляне от Тимофей Скатов с 6:3, 4:6, 3:6 за 2:47 часа, откакто изпита стомашно неразположение в края на втория и началото на третия сет.

Националите бяха подкрепяни от своите почитатели, изпълнили до краен лимит кортовете на ОББ Български народен тенис център (БНТЦ) в Борисовата градина, само че и Казахстан имаше своя агитка.

Програмата в неделя ще стартира в 11.00 часа със срещата на двойки, за която са декларирани Александър Лазаров и Александър Донски против Александър Недовесов и Андрей Голубьов. Следват мачовете на сингъл сред първите ракети Кузманов против Бублик, а по-късно Милев против Скатов.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР