Националният отбор на България няма да вземе участие в Суперфинала

...
Националният отбор на България няма да вземе участие в Суперфинала
Коментари Харесай

Окончателно! България се отказа от финалите в ЕВРО лигата по плажен футбол

Националният тим на България няма да вземе присъединяване в Суперфинала на Дивизия Б на ЕВРО лигата по плажен футбол. Това бе дефинитивно доказано и на формалната страница www.beachsoccer.com, където се прецизира, че повода за отхвърли ни са административни аргументи, а на мястото ни отива отборът на Естония.
Родните „ лъвове “ завоюваха " визи " за шампионата, откакто приключиха втори в предварителна група 1 на конкуренцията. " Трикольорите " ни победиха Дания с 4:3 и Норвегия с 5:1 и отстъпиха на Грузия с 3:4. Със извоюваните точки и откакто се изиграха останалите три групи в шампионата, стана дефинитивно ясно, че България е измежду отборите, които тази седмица - от 5-ти до 8-ми септември в португалското градче Фигуера да Фоз, трябваше да спори за място в елита на Европа.
За Суперфинала бе изтеглен чоп, а България попадна в една група с Азербаджан, Чехия и Румъния, като по стратегия „ лъвовете “ трябваше да се изправят против азерите на 5-ти септември от 14:45 българско време.
Припомняме, че заради натоварения календар в плажния футбол, бе взето решение България да взе участие само в ЕВРО лигата и отборът бе спрян от Световните квалификации и Световните плажни игри. През април бе отказана покана за най-силния шампионат на закрито. Attachments area
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР