Националният отбор на България има нов капитан за старта на

...
Националният отбор на България има нов капитан за старта на
Коментари Харесай

Георги Костадинов е новият капитан на лъвовете |

Националният тим на България има нов капитан за старта на международните квалификации. Това е полузащитникът Георги Костадинов. Изборът върху него е напълно на новия треньорски щаб.

Негови заместници ще бъдат Димитър Илиев и Васил Божиков. В последните мачове на националния тим имаше разнообразни футболисти, които носеха лентата - Страхил Попов, Николай Михайлов, Петър Занев и упоменатия Божиков.

България стартира похода си към Катар 2022 на следващия ден от 19,00 часа на националния стадион против мощния отбор на Швейцария.

" Повикали сме сплав сред опитни и млади. Тези, които са в най-хубаво положение. С младите би трябвало да сме доста деликатни. За мен е значимо да ги интегрираме по най-хубавия метод. Наясно съм със състава против Швейцария. Трябва да бъдем гъвкави. Програмата е доста тежка, само че тя е тежка освен за нас, а и за нашите съперници.

Трябва да излезем и да се оправим с Швейцария. Никога няма да разясня съперника, а ще приказвам единствено за нашия тим. Убеден съм и се надявам, че имам най-хубавото. Ще бъде забавно и за мен. В рамките на толкоз малко дни ние занапред се опознахме.

Имам някакви упования, само че желая да видя момчетата в формален мач. Когато влезеш в борба, виждаш действително до каква степен ти стигат опциите. Ние имаме някаква концепция, само че по какъв начин са влезнали в тази концепция, ще разберем на следващия ден. Обичам да стъпвам на действителни обстоятелства ", разяснява селекционерът Ясен Петров.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР