Националният отбор до 19 годишна възраст, набор 1999, попадна в

...
Националният отбор до 19 годишна възраст, набор 1999, попадна в
Коментари Харесай

Кошмарна група за България , ако искаме на Евро 2018, трябва да бием 3 европейски колоса

Националният тим до 19 годишна възраст, набор 1999, попадна в Група 6 на Елитния квалификационен кръг за ЕВРО 2018. Това стана ясно след днешния чоп, който бе изтеглен в швейцарския град Нион.

В групата на нашия тим са още отборите на Франция, Испания и Белгия, които школи са едни от най-продуктивните и мощни в света. Домакин на квалификационния шампионат, който ще се организира пролетта на 2018 година, ще бъде Испания.

" За всички е ясно, че на този стадий към този момент всички тимове са доста мощни. Групата е доста равностойна и мощна, като подхожда за финали на Европейско състезание. Франция и Испания са печелили доста пъти този шампионат, а Белгия бележи извънреден растеж в развиването на своя детско-юношески футбол и това проличава от футболистите, които се състезават в клубните европейски грандове. За нас е значимо да надградим, това, което постигнахме с момчетата по време на мачовете от Първия квалификационен кръг. Имаме задоволително време да се подготвим и да се опитаме да се представим на равнище. Знаем, че ще е мъчно, само че момчетата имат качества и темперамент и аз имам вяра в техните благоприятни условия “, разяснява селекционерът на България U19 Ангел Стойков.

Седем отбора от Елитния кръг ще се причислят към домакина на Европейското състезание – Финландия. Финалите за юноши до 19 година, набор 1999, ще се проведат от 16 до 29 юли 2018 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР