Националният отбор до 15 години изпусна да победи един от

...
Националният отбор до 15 години изпусна да победи един от
Коментари Харесай

Таланти на Черно море Тича с 18 точки за националия отбор срещу Дарушафака

Националният тим до 15 години изпусна да победи един от най-хубавите отбори за подрастващи (набор 2002) на Турция – Дарушафака.

Нашите отстъпиха с 58:61 след тройка в самия завършек на мача. Българите водеха в резултата през по-голямата част от мача, само че по този начин и не съумяха да спрат положителните стрелци на домакините, които не разрешиха разликата да стане повече от 6 точки. В състава на Дарушафака личат имената на шестима национали в тази възраст на южните ни съседи. 
 
Много добър мач направи капитанът на тима Виктор Маргаритов, който приключи с 12 точки. С толкоз се отличи и Виктор Германов. С по 9 приключиха дебютантът в състава на селекционера Христо Ценов Берк Мехмед и Мартин Йорданов, и двамата от Черно море Тича.
 
Визитата на българите в Турция е част от програмата на плана на ФИБА за развиване, в който вземат участие още федерациите на Македония, Косово и Румъния. Нашите ще изиграят контроли още с връстниците си от Галатасарай, Анадолу Ефес и Фенербахче.
 
След дуела с Дарюшафака момчетата бяха показани публично на турската аудитория на полувремето на дуела от Еврокъп сред домакините, водени от някогашния треньор на ЦСКА Москва и Кливланд Кавалиърс Дейвид Блат, и съветския Уникс Казан.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР