Националният осигурителен институт (НОИ) обнови официалната си интернет страница (www.nssi.bg).

...
Националният осигурителен институт (НОИ) обнови официалната си интернет страница (www.nssi.bg).
Коментари Харесай

НОИ обнови интернет страницата си, фокусът са потребителите

Националният застрахователен институт (НОИ) обнови формалната си интернет страница (www.nssi.bg). Съдържанието в нея е проведено по комфортен и прагматичен за ползвателите на уеб страницата принцип, с фокус върху главните групи консуматори на услугите на Национален осигурителен институт, оповестиха от пресцентъра на Института . Главните менюта разрешават всеки клиент да откри на едно място това, което го интересува, сервизната информация е групирана по логически и елементарно наличен метод.

Бързото и интуитивно боравене с менютата също е измежду главните преимущества на актуализирания интернет уебсайт. Още на началната страница са изведени най-посещаваните рубрики и е обезпечен пряк достъп до електронните услуги на института. Пак там под рубриката " Важно “ участват и други постоянно употребени страници, което подсигурява положителната ориентировка на потребителите и в допълнение усъвършенства подвижността на платформата.

В сходство със актуалните стандарти за създаване на интернет страници, уеб сайтът дава опция за безпроблемен достъп от всички електронни устройства. Освен за влизане през компютър, са създадени версии за прилагане през мобилни телефони и таблети, като дизайнът на всяка една от тях е съгласуван с условията на съответното устройство. Осигурен е и достъп за хора със характерни потребности.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР