Националният ни отбор ще изиграе контрола с Румъния на 4

...
Националният ни отбор ще изиграе контрола с Румъния на 4
Коментари Харесай

Националите гостуват на Румъния преди Европейското

Националният ни тим ще изиграе контрола с Румъния на 4 юни в Букурещ, оповестява БФС. Двубоят ще е на ст. " Стяуа ", а началният час ще бъде оповестен в допълнение.

Десет дни по-късно се открива Европейското в Германия, по този начин инспекцията е част от подготовката на северните ни съседи за шампионата. А до есента селекцията ни може да играе единствено другарски срещи, защото не се класира на Евро 2024.

През септември започва следващото издание на Лигата на нациите.

Румъния се падна в група с Белгия, Словакия и тим, който би трябвало да бъде излъчен от баражите през пролетта.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР