Националният ни отбор претърпя тежък катастрофа след пристигането си в

...
Националният ни отбор претърпя тежък катастрофа след пристигането си в
Коментари Харесай

Тодор Неделев претърпя операция след тежката катастрофа на националите в Грузия

Националният ни тим претърпя тежък злополука след идването си в Тбилиси за мача от Лигата на нациите с Грузия в неделя, заяви уеб сайтът на БФС. По пътя от летището към хотела водачът на първия от двата рейса, пренасящи състава ни, е изгубил надзор върху ръководството на возилото.

След конфликта халфът Тодор Неделев е бил превозен до локална болница, където е бил опериран сполучливо през нощта поради парче стъкло, забито в главата му, съобщи БНР. Неделев е със строшен череп, само че без заплаха за живота. Състоянието му е нормализирано.

Първоначалната информация бе, че играчът на " Ботев " (Пловдив) е бил контактен, само че имал порезни рани по лицето и ръцете.

Лекарят на националите Бисер Бочев е останал през нощта в болничното заведение, с цел да следи положението му.

Всички останали в тима и щаба на селекцията ни са добре.

" Да, всички сме добре ", сподели бранителят Виктор Попов, представен от Българска телеграфна агенция.

„ Добрата вест е, че Тодор към този момент е нормализиран. Цяла нощ бяхме пред болничното заведение. Наложи се интервенция, като решението трябваше да се вземе доста бързо, тъй като недай си Боже, последствията може да са доста съществени, само че популярност Богу всичко е наред “, сподели пресаташето на националният тим Виктор Игнатов, представен от бТВ.

Той добави, че бързата реакция на грузинските управляващи е била решаваща.

„ Разбира се, след интервенцията той към момента е под анестезия, тъй като става дума за мозъчна намеса “, сподели Игнатов.

След конфликта играчите и треньорското управление са изчакали други рейсове. Вицепрезидентът на БФС Михаил Касабов е уведомил посолството на България в Тбилиси. Водачите на делегацията са били с различен рейс. Президентът на съюза Борислав Михайлов не пътува с тима, както и по-рано до Гибралтар.

Мачът Грузия - България е в неделя от 19 часа. До момента отборът ни направи 1:1 със Северна Македония и Гибралтар, и 2:5 с Грузия. Срещата на следващия ден ще е последна от този цикъл.

Уточняват се аргументите за случая. Засега публично се оповестява за " изгубен надзор ", само че не е ясно каква е повода. Българска телеграфна агенция излезе с две версии: несъобразена скорост и ненадейно ударени спирачки на първия рейс - поради също ненадейно спрял пред него автомобил.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР