Националният ни отбор почти сигурно ще заяви пред УЕФА стадион

...
Националният ни отбор почти сигурно ще заяви пред УЕФА стадион
Коментари Харесай

Ето къде ще домакинства България в Лигата на нациите

Националният ни тим съвсем несъмнено ще съобщи пред УЕФА стадион " Христо Ботев " в Пловдив за семействата от Лигата на нациите.

До 8 септември, когато одобряваме Северна Ирландия, оборудването от дълго време би трябвало да е в подготвен и приключен тип от 4-та категория.
 Националите стартират Лига на нациите с посещение на Беларус
Националите стартират Лига на нациите с посещение на Беларус

Ето програмата

България към този момент записа един дуел на " Колежа " - контролата с Иран, изгубена с 0:1 на 7 септември предходната година.

Тогава обаче оборудването на Ботев Пд още не бе готово за публични дуели. Все отново имаше алтернатива там да се играе евроквалификацията с Унгария при закрити врата, като в последна сметка кметът на Пловдив не одобри срещата. Тя се организира на " Васил Левски " в София и бе белязана от кървясъл митинг против ръководството на БФС.

При предходното ни присъединяване в Лигата на нациите със Северна Македония, Грузия и Гибралтар домакинствахме на стадион " Хювефарма Арена " в Разград.

Нашите ще започват присъединяване си в тазгодишното издание на 5 септември (четвъртък), стана ясно от оповестената от УЕФА стратегия на конкуренцията. Тогава селекцията на Илиан Илиев ще гостува на Беларус, а началният час е 21:45 ч.
 Илиев: Трябва да се стремим да спечелим групата
Илиев: Трябва да се стремим да спечелим групата

Националният селекционер за задачата пред " трикольорите "

Три дни по-късно, 8 септември (неделя), нашите одобряват Северна Ирландия от 19:00 часа. Октомврийската сесия в нашата група стартира на 12 октомври (събота) от 19:00 ч., когато в България ще дойде Люксембург, а на 15 октомври (вторник) от 21:45 ч. отборът ни има аудиенция на Северна Ирландия.

Гостуването в Люксембург е планувано за 15 ноември (петък) от 21:45 ч., а програмата приключва с домакинство на Беларус на 18 ноември (понеделник), отново от 21:45 ч.

Както е известно, в края на март трикольорите ще вземат участие на шампионат, проведен от ФИФА в Баку, като ще играят с Танзания (22 март) и домакина Азербайджан (25 март). В началото на юни ще гостуваме на финалистите на Евро 2024 Румъния (4 юни) и Словения (8 юни) за още две инспекции, преди да се впуснем в борбите от Лигата на нациите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР