Националният ни отбор по футбол приема Грузия в приятелски мач

...
Националният ни отбор по футбол приема Грузия в приятелски мач
Коментари Харесай

Футболните национали търсят положителен резултат в контролата срещу Грузия

Националният ни тим по футбол приема Грузия в другарски мач в София и ще се опита да реализира още един позитивен резултат след равенството с Италия и успеха над Литва.

Преди три дни " лъвовете " сложиха завършек на серията си от 10 месеца без триумф. Освен това те не знаеха какво е победа в последните си 22 публични мача. Благодарение на гол на Ивайло Чочев това към този момент е в историята, а довечера отборът ни може да запише втора поредна победа - нещо, което не се е случвало от 2018 година

За срещата с Грузия селекционерът Ясен Петров освободи играчите на " Лудогорец " и ЦСКА Кирил Десподов, Антон Недялков, Иван Турицов и Георги Йомов, защото им предстоят мачове от евротурнирите след седмица.

Снимка: Lap.bg

На конференцията преди срещата треньорът разкри, че ще направи 9 промени в стартовия състав.

" Не съм обезпокоен за нищо. Това е дуелът, в който ще дадем опция на всички, които не са взели присъединяване. Трябва да забележим всички играчи, които сме повикали ", сподели Петров.

Участие в мача ще вземат и осъдените Николай Михайлов и Атанас Илиев. Българският футболен съюз получи позволение от ФИФА двамата да играят, макар че вратарят е с червен картон (получен на аварийна пейка против Литва), а Илиев с насъбрани жълти. Те ще изтърпят глобите си против Литва през октомври.

***

Информация за коефициенти за това и други спортни събития можете да намерите на
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР