Националният ни отбор няма да приеме Унгария на Васил Левски,

...
Националният ни отбор няма да приеме Унгария на Васил Левски,
Коментари Харесай

УЕФА: България-Унгария в Пловдив и без публика

Националният ни тим няма да одобри Унгария на " Васил Левски ", а пред празни трибуни на стадион " Христо Ботев " в Пловдив. Европейската футболна централа изпрати публично писмо до БФС, с което предлага квалификацията за Евро 2024 на 16 ноември да бъде изместена на " Колежа ".  
" Причината за това е високата оценка на риска след разбор от страна на отдела по сигурност и сигурност на УЕФА ", означиха от БФС.
Заради сигнали за готвени всеобщи вълнения и сериозната заплаха за публичния ред специалистите на централата желаеха официални мнения от българското Министерство на вътрешните работи, Столична дирекция на вътрешните работи и БФС, като след спомагателна връзка с Унгарската футболна федерация се стигна до решението европейската подготовка да се организира на 16 ноември, четвъртък, от 19 часа, на стадион " Христо Ботев " в Пловдив, при закрити врата.
По-ранният час на дуела е съгласуван с програмата за пътешестване на гостуващия отбор, който ще замине за родината си незабавно след края на мача.
На 19 ноември " лъвовете " закриват акцията с посещение на Сърбия.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР