Националният комитет на Републиканската партия може да предприеме следващата седмица

...
Националният комитет на Републиканската партия може да предприеме следващата седмица
Коментари Харесай

RNC обмисля резолюция да обяви Тръмп за свой „предполагаем“ кандидат

Националният комитет на Републиканската партия може да предприеме идната седмица да разгласи някогашния президент Доналд Тръмп за „ хипотетичния претендент за 2024 година “ за президентската номинация на партията.

Проекторезолюция, помазваща Тръмп и получена от NBC News, циркулира измежду членовете на RNC, които биха могли да гласоподават по нея на зимната си среща идната седмица в Лас Вегас.

В резолюцията се твърди частично, че „ всички доказателства отхвърлят ​​възможността за математически път напред към номинацията на републиканците през 2024 година от който и да е претендент, друг от президента Тръмп, нашия хипотетичен претендент. “ Документът също по този начин поддържа, че RNC е „ независимо [подкрепил] събранията/първичните процеси в цялата страна, с цел да обезпечи равни условия “ и е спонсорирал „ постоянни, фокусирани върху проблеми “ диспути, с цел да помогне на гласоподавателите на Републиканската партия да оценят полето. (Резолюцията пропуща обстоятелството, че Тръмп е пропу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР