Националният клуб на привържениците (НКП) на Левски отрече да има

...
Националният клуб на привържениците (НКП) на Левски отрече да има
Коментари Харесай

Фенклубът на "Левски" отрича да е замесен в побоя над служителя Цветан Вълчев

Националният клуб на последователите (НКП) на " Левски " отхвърли да има общо с жестокия побой над служителя на футболния клуб Цветан Вълчев. Работещият в маркетинговия отдел на сините беше нападнат от двама мъже с железа в сряда сутринта до стадиона на " Левски " и остава в тежко положение.

Според Би Ти Ви главната версия, която се преглежда, е обвързвана с решение на управлението на клуба да понижи средствата, които се превеждат на фенклубове от продажбата на публични фенартикули.

Говорителят на НКП Степан Хиндлиян съобщи, че от идването на новото управление на " Левски " фенклубът към този момент не се занимава с мърчандайзинга.

" Никога от почитател продукти или от каквото и да било фенклубът не е получавал пари, които да разпределя към останалите фенклубове. Второ, от този човек (Вълчев) не зависи безусловно нищо. НКП се е занимавал с мърчъндайзинга и маркетинга в продължение на избран интервал от време публично въз основата на търговски взаимоотношения и контракти по времето на остарелия притежател Спас Русев ", сподели Хиндлиян пред " Нова телевизия ".

По думите му от тази активност за девет месеца и половина, комерсиалното сдружение, управлявали от НКП, е платило на " Левски " близо 100 хиляди лв..

Клубът излезе с малко изказване часове след случая и го дефинира като " срамен и безчовечен акт ". " Сигурни сме, че чиновниците на реда ще извършат всички нужни дейности, с цел да открият причинителите и подбудителите на този срамен и безчовечен акт ", обявиха сините в известието на уеб страницата си.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР