Националният клуб на привържениците на Левски иска среща с премиера

...
Националният клуб на привържениците на Левски иска среща с премиера
Коментари Харесай

Феновете на Левски искат среща с Бойко Борисов

Националният клуб на последователите на Левски желае среща с премиера на България Бойко Борисов. Повод за настояването на почитателите е, че са съществено обезпокоени след срещата с Васил Божков, на която той разгласи, че клубът ще банкрутира, в случай че му бъде фалиран бизнеса с " Национална лотария ".

От НКП изрично акцентират, че не желаят да пазят частните ползи на никой, а ги интересува единственото бъдещето на Левски.

Ето позицията на НКП на Левски:


УВАЖАЕМИ ЛЕВСКАРИ,

След вчерашната среща със притежателите и управлението на ПФК „ Левски “ АД, „ Националният клуб на последователите на Левски “ взе решение да изпрати писмо, с искане за среща с министър-председателя на Република България.

В последните няколко дни в медийното пространство бяха изнесени редица изявления, че “Левски” е изправен пред сериозната опасност от финансов колапс и банкрут в резултат на импортирани в Народното събрание законодателни начинания, които касаят генерална смяна в регулационния режим, уреждащ активността на сдруженията, чийто предмет на активност е обвързван с организирането и провеждането на
хазартни игри. Тези опасения бяха доказани и на среща сред притежателите и управлението на ПФК „ Левски “ АД и на последователите.

Дебело подчертаваме, че ние не демонстрираме угриженост за ничии частни стопански, финансови или политически ползи, както и че не желаем любовта ни към “Левски” да бъде употребена в политически или стопански покупко-продажби и противодействия.

От друга страна обаче, не можем да не бъдем съществено обезпокоени, когато от редица места се чуват отзиви и прогнози, че бъдещите промени, касаещи активността на някои от главните субекти, осигуряващи финансирането на нашия Клуб ще провокират неговата фактическа „ гибел “ и той ще бъде закрит и премахнат.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР